Groepen

Café Sanders is de perfecte locatie voor een feest.


 
 

Borrel

In ons bargedeelte kun je borrelen met ruim 100 personen. En ben je met meer, dan trekken we de serre erbij. Onze drankenkaart staat vol lokale biertjes, mooie wijnen en G&T’s. De Bombay Elderflower G&T is een hit.

Sanders is de perfecte locatie voor een feest. Voor ruim 300 personen, maar zijn het er minder, ook dan sta je er gezellig bij. We beschikken over geluidsapparatuur voor de muziek. Dus dat wordt dansen met uitzicht op de gracht.

Diner

Voor een zittend diner of lunch hebben we de capaciteit voor 50 personen. Samen met onze chef-kok kun je een menu samenstellen. Bijvoorbeeld een driegangendiner of een buffet. Maar ook een walking dinner behoort tot de mogelijkheden. Met kleine, culinaire gerechten die rondgaan.

Feest

Café Sanders is uitermate geschikt voor groepen en feesten. Onze ruimte is namelijk onderverdeeld in de serre, de bar en het eetgedeelte. Dus met hoeveel personen je ook bent, je zit of staat er altijd gezellig bij. In totaal kun je met 300 personen bij ons terecht. Met de muziek die je wilt en uitzicht op de gracht.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw borrel, diner of feest? Stuur een bericht via het contactformulier met je wensen, dan sturen we je graag een voorstel op maat.